Dessins en kleuren vinylvloeren collectie

Dessins en kleuren vinylvloeren collectie

Een vinylvloer is niet alleen duurzaam, waterbestendig, onderhoudsvriendelijk, comfortabel, betaalbaar en eenvoudig te installeren maar ook veelzijdig in kleur en stijl. Moderne of klassieke stijlen, tegels, zeshoekige of chevronpatronen, natuursteen- of houtlook, de opties zijn eindeloos. Ben je op zoek naar een duurzame, praktische en creatieve vloeroplossing?  Dan biedt een vinylvloer zeker mogelijkheden. 

Wat zijn de verschillende ontwerpopties voor LVT en kamerbreed vinyl?

Luxe vinyltegelcollecties (LVT)


Tarkett biedt een uitgebreid assortiment modulaire LVT-collecties. Of je nu op zoek bent naar een houtlook of natuursteen motief, in onze LVT-collectie vind je de geschikte vinylvloer waarmee je aan elke ruimte in je woonhuis je een unieke uitstraling geeft.

Bekijk hier onze complete LVT-collectie.

Kamerbreed vinylcollecties

Tarkett biedt een uitgebreid aanbod aan dessins en kleuren die het mogelijk maken om je interieur aan je persoonlijke woonstijl aan te passen. Kies uit gedurfde, heldere kleuren of ga voor de meer natuurlijke tinten van hout- of natuursteenmotieven.  De ontwerpen van onze kamerbreed vinyl collecties zijn geïnspireerd op vier stijlen: Breathe, Majestic Nature, Good Vibes en Bohemian Explorer.

Bekijk hier onze complete vinylcollectie.

Heeft een vinylvloer de look en feel van een houten vloer?

Onze LVT collecties zijn, dankzij hun natuurgetrouwe reliëf en high definition print, nauwelijks van echt te onderscheiden. Ons LVT-assortiment met name onze Starfloor Click Ultimate-collectie, is gespecialiseerd in hout- en natuursteenmotieven met een ongelooflijk realistische look en feel. 

Bekijk hier ons complete LVT-assortiment.
 

Kan ik meerdere vinyl dessins en kleuren combineren in verschillende ruimten in mijn huis?

Absoluut! Door te spelen met het scala aan dessins, kleuren en legpatronen van de vinylvloeren kun je in iedere woonruimte een volledig nieuwe persoonlijke stijl creëren. Het potentieel is bijna onbeperkt. Vinyl is de perfecte vloeroplossing voor een op maat gemaakt vloer waarmee je jouw persoonlijkheid volledig tot uitdrukking kunt brengen. 

Neem een kijkje in ons lookbook voor inspiratie!