Desso, Parade en Bonaparte: al meer dan 80 jaar leveranciers van hoogwaardig kamerbreed tapijt en vloerkleden

Desso, Parade en Bonaparte: al meer dan 80 jaar leveranciers van hoogwaardig kamerbreed tapijt en vloerkleden

Tarkett’s tapijtmerken Desso, Parade en Bonaparte leveren al meer dan 80 jaar kwaliteitsproducten en hebben in die tijd een uitstekende reputatie opgebouwd als leveranciers van hoogwaardig kamerbreed tapijt en vloerkleden. Alle drie de tapijtmerken hebben een rijke traditie in de productie van consumententapijt. Onze producten zijn verkrijgbaar via het geselecteerde Tarkett-dealernetwerk, dat bestaat uit de betere woning-, textiel- en interieurwinkels. Hier vind je de dichtstbijzijnde dealer.

Desso staat voor architectuur en design en haalt inspiratie uit de laatste trends op het gebied van structuren, materialen en kleuren toegepast in de hedendaagse binnenhuisarchitectuur.

Parade heeft een collectie rijke en luxe producten die afgestemd zijn op de hedendaagse behoeft aan warmte en comfort.

De Bonaparte tapijtcollectie vertegenwoordigt expressieve levensstijlen die variëren van hip en trendy tot meer romantisch.

Op zoek naar een tapijt of vloerkleed of maat met een hoge pool, een bouclé structuur of een mooie print? Je vind bij ons zeker je favoriete tapijt of vloerkleed.

Een greep uit onze collecties:

Desso Asteranne biedt met 50 kleuren voor elke woonstijl en ruimte een passende kleur tapijt of vloerkleed. Nieuwsgierig of jouw favoriete kleur erbij zit? Bekijk hier de collectie en bestel een gratis staal. 

Desso Bouquette heeft naast mooie herfstkleuren als oker en mosgroen prachtige grijs nuances die zorgen voor een zachte en luxe touch. 
Meer zien? Dat kan hier.

Parade Contessa zorgt met een palet van warme en diepe kleuren voor een comfortabel en luxe gevoel in je interieur. Naast kamerbreed is Contessa ook zeer geschikt voor een vloerkleed op maat.

De Bonaparte Esprit collectie is een zachte vloerbedekking met een structuur die geïnspireerd op ruige landschappen en rotsen. Gek van Natural Living? Bekijk hier de Esprit collectie.

Desso Manhattan is met zijn dikke, hoge wollen pool zeer geschikt voor een vloerkleed op maat. Versterk de Natural Living sfeer in je woonruimte met een van 6 actuele grijs- en beigetinten. 

Bonaparte Montana is met zijn chique, krachtige kleurenreeks geïnspireerd op de retro-woonstijlen uit de jaren '50 en '60. Mix moderne en vintage meubilair en accessoires voor een hippe, trendy retro sfeer in je huis, Bekijk hier het kleuren van de Montana tapijtcollectie. 

Met de Desso Mozaic & Fresco printcollectie smelten het heden en het verleden samen in één interieur. Neem een kijkje in ons lookbook voor meer inspiratie. 

De Parade Palesse brengt op een subtiele manier kleur in je huis met een palet aan edelsteenkleuren of metallics. Kijk hier hoe je Palesse perfect kunt combineren met materialen als staal, steen en glas. 

Bonaparte Roxy tapijt geeft met zijn gekrulde, gesneden pool een levendig licht-donker effect dat zorgt voor een jonge, expressieve en moderne look.

De structuur van het gemêleerde Parade Savanne bouclé tapijt is een vertaling van de vlakke, ruwe structuur van een rots naar textiel.  Bekijk hier de steen, zand en aardetinten en kleuren die doen denken aan de opkomende en ondergaande zon. 

Met Desso Sense of Marble combineer je warm, zacht tapijt met de look van marmer. Haal een marmerlook in huis met een van de tien kleuren en dessins.
Neem een kijkje in ons lookbook voor inspiratie. 

Frisse en diepe kleuren geeft Desso Vibe tapijtcollectie zijn moderne uiterlijk waarmee iedere woonruimte tot leven komt. Bekijk hier deze kleurrijke collectie. 

Bonaparte Vincent is met zijn zachte, vergrijsde en natuurlijke tinten een Design klassieker onder de zachte vloeren. Breng sfeer in je slaapkamer met deze tapijtcollectie of ga voor een vloerkleed op maat in je woonkamer. 

Desso Vivaldi is een prachtige wollen tapijtcollectie met een natuurlijke, moderne uitstraling. 

 

Neem hier een kijkje voor de complete tapijt- en vloerkledencollectie