iD Supernature: dé vloer voor een natuurlijke basis in huis

iD Supernature: dé vloer voor een natuurlijke basis in huis

01 Mei 2018

Zoek jij een nieuwe vloer met beton of hout look? De nieuwe Premium Vinyl stroken & tegel collectie iD Supernature is het meest duurzame en betaalbare alternatief voor een houten- of betonnen vloer. Dankzij nieuwe digitale printtechniek zijn de Premium Vinyl stroken & tegels niet van echt hout of beton te onderscheiden. Groot voordeel van een iD Supernature vloer is dat deze supersterk is en geschikt voor intensief gebruik. Geef je interieur een mooie, natuurlijke basis met brede planken of een visgraat patroon. Voor de industriële woonstijl zijn de Premium Vinyl tegels met betonlook een perfect uitgangspunt voor een stoere en moderne sfeer. 

Natuurlijk wonen met iD Supernature

De natuur in huis halen is het beste medicijn om je heerlijk te voelen in je interieur. Met natuurlijke kleuren en materialen is het optimaal ontspannen. De basis voor de inrichting begint natuurlijk bij de vloer. Met de iD Supernature Premium Vinyl stroken kun je alle kanten op want er is een ruime keuze uit verschillende houtkleuren en elke strook is uniek qua houtprint. Door de natuurgetrouwe uitstraling past deze vloer perfect in de landelijke woonstijl. Met een visgraat motief geef je de stijl al snel een meer klassieke draai. Een nieuw styling idee voor bijvoorbeeld in de hal of slaapkamer is om de visgraat pvc stroken door te laten lopen op de wand als lambrisering. Houd je van een bohemien woonstijl? Dan zijn de donkere houtkleuren de basis voor een tropisch-etnische sfeer. Combineer met gevlochten materialen, grof houten meubelen en accessoires en tropische planten voor dat onmisbare ‘vakantiehuis’ gevoel. 

Gezelligheid in de open keuken 

In de nieuwste woontrends is een houten(look) vloer de belangrijkste basis in de open keuken tot in de zitkamer. Zo wordt de totale sfeer warm en gezellig en creëer je een ruimtelijk effect. Tegelijkertijd wordt deze meest ‘sociale’ plek in huis intensief gebruikt. Premium Vinyl stroken zijn dan praktisch om toe te passen en zijn niet van een echt parket te onderscheiden. In de nieuwe iD Supernature collectie hebben de Premium Vinyl stroken een lengte van 122 en zijn 20 cm breed. Combineer de naturelle kleuren en materialen met zwarte accenten in meubelen en accessoires voor het actuele woonbeeld.