Tarkett employees happy with their healthy and fulfilling job.

Maak kennis met onze medewerkers

De wereld van Tarkett biedt zeer uiteenlopende functies en carrièremogelijkheden. Wilt u hier meer over weten? Kijk wat Tarkett medewerkers zeggen over hun ervaringen met ons.

Marie-Christine – Medewerker

Marie-Christine laat zien hoe Tarkett teams het beste van zichzelf geven om aan de behoefte van klanten te voldoen bij het ontwerpen en ontwikkelen van kunstgrasvelden en atletiekbanen. Volgens Marie-Christine biedt Tarkett de mogelijkheid om samen te werken met een team van mensen die allemaal een passie voor sport hebben.

Hugo – Plant manager

Hugo is blij dat hij zijn eigen vaardigheden én het bedrijf kan laten groeien. Hij heeft deze prachtige kans gekregen om zich intern te ontplooien als manager productie, kwaliteit, onderhoud, engineering en veel meer. Voor hem is Tarkett een plek waar iedereen de kans krijgt carrière te maken.

Anastasia - Transport en export Manager

Anastasia vertelt hoe ze jaar in, jaar uit meer verantwoordelijkheden krijgt en haar horizon verbreedt met internationale projecten. Ontdek hoe door optimale samenwerking Tarkett de carbon footprint vermindert.

Guzel – Technisch Laboratorium

Guzel werkt in een Tarkett onderzoekslaboratorium in Rusland, bij de grootste vinylfabriek ter wereld. Zie hoe zij iedere dag weer nieuwe kennis vergaart door wetenschappelijke analyses en proeven. Haar doel: de spelregels veranderen door de technologieën van Tarkett te verbeteren en zo klanten beter van dienst te kunnen zijn en het milieu te beschermen.

Michel – Projectmanager

Michel geeft ons een kijkje in een fabriek in Canada waar hij continu werkt aan de verbetering van het productieproces en het verhogen van de kwaliteit vinyl vloeren. Hij houdt van de technologische- en creatieve uitdaging door gebruik te maken van R&D, Engineering, Kwaliteit en Operations.

Srdjan – Tarkett Academy Manager

Srdjan deelt zijn passie voor het trainen van installeerders, het adviserenv an architecten en het bewerkstellingen van oplossingen. Ontdek deze dynamische omgeving waar kennis wordt gedeeld, er van elkaar wordt geleerd en er wordt samegewerkt in een team van internationale experts waarbij men elkaars horizon verbreed.

Nikki – Accountmanager

Nikki vertelt ons hoe Tarkett helpt een betere omgeving te creëren om in te leren of te werken. Drie woorden vatten haar dagelijkse ervaringen samen: vrijheid, flexibiliteit en vriendschap. De samenwerking met Tarkett’s specialisten op gebied van R&D, design en zachte oppervlakten maken het haar mogelijk haar horizon te verbreden. Om zo de beste oplossing voor de klant te vinden.

Tina – Productmanager

Ontdek hoe Tina, die 3 talen spreekt, haar talenkennis gebruikt bij de ontwikkeling van sportveld-oplossingen voor Sportprojecten in heel Europa. Een ervaring die iedere dag weer inspirerend is, met samenwerkingen op internationaal niveau –of er nu met klanten gewerkt moet worden aan een klein voetbalveld of een door FIFA erkend stadion.