Mijn Tarkett Online account: alle diensten van Tarkett op één plek

Mijn Tarkett Online account: alle diensten van Tarkett op één plek

Uw Tarkett Online account is uw persoonlijke online ruimte op de Tarkett.nl website. Profiteer van talrijke diensten zoals het raadplegen van de beschikbaarheid van producten, de voorraadstatus*, uw bestelgeschiedenis*, uw opgeslagen documenten, en het online bestellen van uw producten*.

Log nu in of maak uw account aan om van deze diensten gebruik te maken.

*Deze service is alleen beschikbaar voor geregistreerde dealers.

Raadpleeg de voorraad en beschikbaarheid van producten 

Raadpleeg de voorraad en beschikbaarheid van onze producten wanneer u maar wilt. Deze dienst is doorlopend en vanaf alle apparaten (computer, smartphone en tablet) beschikbaar. Met slechts enkele klikken bekijkt u realtime de voorraad en de geschatte verzend- en leverdata.

NIEUW! Raadpleeg de voorraad van wel 150 artikelen op een rij!  Pas de filter 'producten op voorraad' direct vanaf de collectiepagina toe of klik hier om de beschikbare artikelen te bekijken.

NIEUW! Bestel online

U kunt nu al onze producten online bestellen. Voer in het veld voor 'opmerkingen' specifieke verzoeken in en wij doen de rest.

Bij het afrekenen verschijnen automatisch uw geregistreerde geldende tarieven.

Meer dan ooit staat Tarkett altijd en overal voor u klaar!

Raadpleeg de bestelstatus en -geschiedenis

Digitaliseren helpt om nieuwe manieren van werken te ontwikkelen, daar zijn we van overtuigd. Daarom volgt u al uw lopende en eerdere bestellingen met gemak op één enkele plek: uw Tarkett-account.

NIEUW! Traceerlink om de verzendstatus te raadplegen en downloadbare facturen

Zij zijn al overtuigd

Ik kijk altijd eerst op de website van Tarkett of het product voorradig is. Als ik meer informatie nodig heb, weet ik dat ik contact kan opnemen met mijn gebruikelijke contactpersoon bij Tarkett.

Dealer

We moeten snel kunnen reageren. Direct bestellen op de website is dus heel handig. Het proces verloopt vlot en is eenvoudig. Zelfs een computerleek kan ermee aan de slag!

Dealer

Dankzij de bestelgeschiedenis kan ik op elk moment de status van mijn bestellingen bekijken. Ik hoef de Customer Service Dienst niet te bellen voor snelle informatie.

Dealers

Hoe maakt u een account aan ?

Om uw account in een paar klikken aan te maken, volgt u deze stappen: 

1) Wanneer u op de Tarkett.nl website voor RETAIL bent, klikt u op "aanmelden" rechtsboven in het scherm en vervolgens op "maak een account aan".

2) Vul vervolgens uw email adres in en de paar velden over uw professionele status.

3) Bevestig de aanmaak van uw account door te klikken op de link die u per e-mail is toegezonden.

U heeft nu toegang tot uw Tarkett Online account*!


*Sommige diensten, zoals productbeschikbaarheid en ordergeschiedenis, zijn alleen beschikbaar voor geregistreerde dealer. Als u een bestaande klant bent, maar niet kunt inloggen, neemt u dan contact op met uw Accountmanager.