Raadpleeg doorlopend de voorraad en beschikbaarheid van producten

Raadpleeg doorlopend de voorraad en beschikbaarheid van producten

U kunt nu de voorraad en beschikbaarheid* raadplegen van ons volledige assortiment vloerproducten. Log nu in of maak een account aan om van deze dienst te profiteren en maak het uzelf gemakkelijk!

*Deze dienst is voorbehouden aan onze geregistreerde dealers.

Beschikbaar voor alle producten

Met slechts enkele klikken bekijkt u realtime de voorraad en de geschatte verzend- en leverdatum. Deze dienst is beschikbaar voor al onze producten.
Bent u op zoek naar een specifiek product? Log in op uw account en klik op de snelkoppeling 'Check productbeschikbaarheid' en het scrolldown menu om te zien of het product op voorraad is.

Blader door de verschillende producten met behulp van het productnavigatiemenu of de zoekbalk bovenaan. U kunt de beschikbaarheid ook rechtstreeks op de productpagina's raadplegen.

Altijd en overal

De dienst is doorlopend toegankelijk vanaf alle apparaten met een internetverbinding (computer, smartphone en tablet).

Wilt u 's avonds laat of in het weekend de voorraad raadplegen? U kunt van de dienst gebruikmaken wanneer u maar wilt en uw klanten altijd verder helpen.

Bent u op locatie? Geen probleem. Onze website ondersteunt alle apparaten. Zo krijgt u de informatie die u nodig hebt, altijd en overal.

Hebt u meer informatie nodig?

Neem dan gerust contact op met uw Accountmanager of onze Customer Service Afdeling. We beantwoorden graag al uw vragen.

Bel ons op 0416 - 684 245