Tarkett employees with a real diversity of jobs and career paths.

Vacatures

FAQ

Waar kan ik vacatures vinden?

Al onze vacatures zijn te vinden op onze website. Geïnteresseerd om bij ons bedrijf te komen werken? Maak dan snel een profiel aan en solliciteer op een vacature. Voor Tarkett is het belangrijk dat onze medewerkers hun talenten en ervaring intern kunnen ontwikkelen. Als je bij ons komt werken bieden we je dan ook geen baan aan maar een loopbaan met veel ontwikkel mogelijkheden.

 

Wat voor vacatures biedt Tarkett?

Tarkett heeft vacatures op zeer uiteenlopende gebieden; Research & Development, Innovatie, Productie, Logistiek, Sales, Marketing en Communicatie, maar ook belangrijke ondersteunende functies als Finance, IT, Juridische zaken en Human Resources. Met 34 productielocaties en vestigingen in meer dan 100 landen bieden wij volop loopbaan mogelijkheden. Om u een idee te geven van de verschillende functies binnen ons bedrijf hebben we een serie video’s gemaakt waarin enkele medewerkers over hun werkervaringen vertellen.

 

Biedt Tarkett ook stageplaatsen, afstudeerplaatsen enpraktijkopleidingen aan?

Jazeker, wij helpen afstudeerders en studenten graag aan een stageplaats of afstudeeropdracht. Wij stellen hen graag in de gelegenheid een eerste werkervaring op doen en te ontdekken wat de vloerenbranche en Tarkett te bieden heeft. Velen van hen die bij Tarkett stage hebben gelopen of een afstudeeropdracht hebben gedaan werken nu bij ons in vaste dienst.

 

Hoe kan ik solliciteren?

Solliciteren bij ons is heel eenvoudig, dit gaat via ons online platform. Maak een account aan om direct toegang te krijgen tot de vacatures en te solliciteren. Volg stap-voor-stap de instructies en in enkele minuten bent u geregistreerd. Wanneer u eenmaal geregistreerd bent kunt u een zoek profiel instellen, documenten uploaden zoals een CV, motivatiebrief en andere documenten die nodig mochten zijn. Het is ook mogelijk de sollicitatie op te slaan en later te voltooien. Online solliciteren is dus zo gedaan.

 

Kan ik een open sollicitatie sturen?

Natuurlijk! Wanneer er op dit moment geen vacature is die je interesseert, kan je altijd een open sollicitatie sturen door een profiel aan te maken. Onze collega’s beoordelen dan of er mogelijkheden zijn binnen ons bedrijf.

 

Hoe beoordeelt u of de kandidaat geschikt is voor de functie?

We zien werving als een proces met twee kanten. Wanneer je een interessante functie vindt en wij denken dat je profiel overeenkomt met wat wij zoeken, zal je uitgenodigd worden voor een gesprek met de betreffende manager(s) en iemand van ons HR-team. We willen weten wat voor persoon je bent en je kan hierbij bepaalde vaardigheden, talenten en ervaringen toelichten. Wij zoeken collega’s die onze waarden delen en zich thuis zullen voelen in de Tarkett bedrijfscultuur. Wanneer beide partijen, jij en Tarkett, de gelegenheid hebben gehad elkaar wat beter te leren kennen en er van beide kanten een match is zullen we je een aanbod sturen.

 

Krijg ik antwoord op mijn sollicitatie?

We zorgen ervoor dat iedere kandidaat antwoord krijgt na iedere ronde in het wervingsproces, ook wanneer je niet geselecteerd bent voor de functie. Mocht je sollicitatie niet meteen een functie opleveren, zullen wij je gegevens bewaren voor het geval een andere functie vrijkomt die eventueel bij je past.

 

Hoe kan ik mij het beste voorbereiden op een sollicitatiegesprek?

Een goede voorbereiding is belangrijk voor een goed verloop van het sollicitatiegesprek. Vertel ons waarom je geïnteresseerd bent in deze functie en in Tarkett. We kunnen vragen naar je vorige ervaringen of concrete voorbeelden van je vaardigheden in recente professionele- of persoonlijke situaties. We kijken hoe je past bij de kernwaarden en bedrijfscultuur van Tarkett. En vergeet niet dat een sollicitatiegesprek de gelegenheid is om vragen te stellen, dus zorg ervoor dat je alle antwoorden krijgt op jouw vragen over de functie en het bedrijf!

 

Wat voor een introductieprogramma heeft u voor nieuwe medewerkers?

Voor iedereen die bij Tarkett komt werken hebben wij een introductieprogramma. Introductieprogramma’s worden op maat gemaakt naar gelang de sector en discipline van de nieuwe collega. Ons doel is er voor te zorgen dat je je snel thuis voelt in je nieuwe functie en zo snel mogelijk van waarde kan zijn.