Producten
Interieurartikelen
Ontdek onze tips om uw interieur te optimaliseren! Lees er alles over in onze artikelen geschreven door experts over vloerbekleding in uw woning.
Lees meer
Leefruimtes

Ontdek vloeren voor Entree

Niets maakt een betere eerste indruk dan een prachtige vloer bij de entree. Geef vorm aan uw woonstijl met een grote selectie kleuren en dessins in diverse materialen, zoals vinyl, hout, laminaat en tapijt. 

Ontdek vloeren voor Slaapkamer

In uw slaapkamer moet u heerlijk tot rust kunnen komen. Wilt u een omgeving creëren die aanvoelt als een beschermende cocon, kies dan voor ontspannende kleuren en rustgevende dessins. 

Ontdek vloeren voor Thuiskantoor

Een kantoor aan huis is een persoonlijke oase van inspiratie en creativiteit. De juiste vloerkeuze kan u helpen om u te concentreren op uw werk.

Ontdek vloeren voor Kinderslaap- en speelkamer

Spelen, knutselen en ontdekken zijn bezigheden waar elk kind gek op is. Voor een vloer kan dat krassen, vlekken en deuken betekenen. Overweeg daarom een slijtvast materiaal dat bestand is tegen deze uitdagingen. 

Ontdek vloeren voor Keuken

Als gezellige plek waar vrienden en familie elkaar ontmoeten en samen eten, wordt een keuken al snel het hart van een woning. De vloer die u kiest zal uw woonstijl overbrengen en een afspiegeling zijn van uw persoonlijkheid. 

Ontdek vloeren voor Woonkamer

Ziet u uw woonkamer als een persoonlijke showroom van stijl, dan is uw vloer de ster. Kies voor een vloertype dat past bij uw levensstijl en speel vervolgens met kleuren en texturen om een sterke visuele impact te creëren.

Ontdek vloeren voor Badkamer

De belangrijkste eis voor een badkamer met stomende douches, spattend badwater en natte handdoeken is een vloer die bestand is tegen vocht. Vinyl is de ideale keuze: waterbestendig, erg eenvoudig schoon te maken en comfortabel onder uw blote voeten.
Duurzaamheid

Duurzaamheid en eco-innovatie als basis

Duurzaamheid als basis
Waarom duurzame vloeren?
Over Tarkett
-
Desso & EX for Home AA08 7322-617
Kamerbreed tapijt | Vloerkleden op maat

Desso & Ex - Desso & EX for Home AA08 7322-617

Wil je iets anders doen met je interieur? Iets dat de atmosfeer direct verbetert? Desso & Ex is een uniek vloerconcept dat je helpt bij het creëeren van je eigen, persoonlijke woonstijl. Mix & match tussen de vijf kleurgroepen-Botanical Green, Denim Blue, Industrial Grey, Bohemian Red en Mellow Yellow en combineer geweven dessins met een betonlook of trendy patchwork patroon. Ervaar de warmte en het comfort van kamerbreed tapijt, of ontwerp uw eigen Vloerkleed op Maat, en zie hoe snel en gemakkelijk het is om een comfortabele, moderne look te creëren.
Belangrijkste eigenschappen
Technische en milieuspecificaties
Producttype: Textiel vloerbedekking
Commerciële classificatie: 32 General
Residentiële classificatie: 23 Zwaar
Quality & environment certifications: ISO 14001
Deling: 1/10"
Rol (1 ref.)
Vind de Desso & Ex die aan uw wensen voldoet
Sorry, we didn't find any formats
U kunt contact opnemen met onze Customer Service afdeling voor meer informatie.
Contact Customer service
Technische en milieu specificaties

Liever persoonlijk contact? Neem contact op via +31(0)416-685491 of info.nl@tarkett.com

Begrijp de Desso & Ex