Producten
Interieurartikelen
Ontdek onze tips om uw interieur te optimaliseren! Lees er alles over in onze artikelen geschreven door experts over vloerbekleding in uw woning.
Lees meer
Leefruimtes

Ontdek vloeren voor Entree

Niets maakt een betere eerste indruk dan een prachtige vloer bij de entree. Geef vorm aan uw woonstijl met een grote selectie kleuren en dessins in diverse materialen, zoals vinyl, hout, laminaat en tapijt. 

Ontdek vloeren voor Slaapkamer

In uw slaapkamer moet u heerlijk tot rust kunnen komen. Wilt u een omgeving creëren die aanvoelt als een beschermende cocon, kies dan voor ontspannende kleuren en rustgevende dessins. 

Ontdek vloeren voor Thuiskantoor

Een kantoor aan huis is een persoonlijke oase van inspiratie en creativiteit. De juiste vloerkeuze kan u helpen om u te concentreren op uw werk.

Ontdek vloeren voor Kinderslaap- en speelkamer

Spelen, knutselen en ontdekken zijn bezigheden waar elk kind gek op is. Voor een vloer kan dat krassen, vlekken en deuken betekenen. Overweeg daarom een slijtvast materiaal dat bestand is tegen deze uitdagingen. 

Ontdek vloeren voor Keuken

Als gezellige plek waar vrienden en familie elkaar ontmoeten en samen eten, wordt een keuken al snel het hart van een woning. De vloer die u kiest zal uw woonstijl overbrengen en een afspiegeling zijn van uw persoonlijkheid. 

Ontdek vloeren voor Woonkamer

Ziet u uw woonkamer als een persoonlijke showroom van stijl, dan is uw vloer de ster. Kies voor een vloertype dat past bij uw levensstijl en speel vervolgens met kleuren en texturen om een sterke visuele impact te creëren.

Ontdek vloeren voor Badkamer

De belangrijkste eis voor een badkamer met stomende douches, spattend badwater en natte handdoeken is een vloer die bestand is tegen vocht. Vinyl is de ideale keuze: waterbestendig, erg eenvoudig schoon te maken en comfortabel onder uw blote voeten.
Duurzaamheid

Duurzaamheid en eco-innovatie als basis

Duurzaamheid als basis
Waarom duurzame vloeren?
Over Tarkett
-
AirMaster 4 Home B730 9506
Kamerbreed tapijt | Vloerkleden op maat

DESSO AirMaster® for Home - AirMaster 4 Home B730 9506

Om de luchtkwaliteit in je huis te verbeteren, is er DESSO AirMaster® for Home. Dit innovatieve tapijt houdt stofdeeltjes beter vast dan andere vloeren. Opdwarrelend stof veroorzaakt door spelende kinderen of openzwaaiende deuren wordt sterk verminderd door DESSO AirMaster® for Home Hoe? De unieke garens houden de stofdeeltjes vast tot de volgende stofzuigerbeurt! DESSO AirMaster® for home is ontworpen naar de nieuwste  in Home Decoration. Het is een robuust lussenpool tapijt met een natuurlijke uitstraling. Het tijdloze kleurenpalet zoals zand, kiezel, hout en olijf versterkt het natuurlijke karakter van dit tapijt. Beschikbaar als kamerbreed tapijt of Vloerkleed op Maat.
Belangrijkste eigenschappen
Technische en milieuspecificaties
Producttype: Textiel vloerbedekking
Residentiële classificatie: 23 Zwaar
Quality & environment certifications: ISO 14001
Totale massa: 1870 g/m² (55,2 oz/yd²)
Totale poolmassa: 760 g/m² (22,4 oz/yd²)
Rol (1 ref.)
Vind de DESSO AirMaster® for Home die aan uw wensen voldoet
Sorry, we didn't find any formats
U kunt contact opnemen met onze Customer Service afdeling voor meer informatie.
Contact Customer service
Technische en milieu specificaties

Liever persoonlijk contact? Neem contact op via +31(0)416-685491 of info.nl@tarkett.com

Begrijp de DESSO AirMaster® for Home