Producten
Een gratis staal aanvragen
Je wilt onze vloeren graag zien en voelen? Dat kan. Ga naar onze stalenservice en bestel een gratis staal.
Bestel een staal
Leefruimtes

Ontdek vloeren voor Entree

Niets maakt een betere eerste indruk dan een prachtige vloer bij de entree. Geef vorm aan uw woonstijl met een grote selectie kleuren en dessins in diverse materialen, zoals vinyl, hout, laminaat en tapijt. 

Ontdek vloeren voor Slaapkamer

In uw slaapkamer moet u heerlijk tot rust kunnen komen. Wilt u een omgeving creëren die aanvoelt als een beschermende cocon, kies dan voor ontspannende kleuren en rustgevende dessins. 

Ontdek vloeren voor Thuiskantoor

Een kantoor aan huis is een persoonlijke oase van inspiratie en creativiteit. De juiste vloerkeuze kan u helpen om u te concentreren op uw werk.

Ontdek vloeren voor Kinderslaap- en speelkamer

Spelen, knutselen en ontdekken zijn bezigheden waar elk kind gek op is. Voor een vloer kan dat krassen, vlekken en deuken betekenen. Overweeg daarom een slijtvast materiaal dat bestand is tegen deze uitdagingen. 

Ontdek vloeren voor Keuken

Als gezellige plek waar vrienden en familie elkaar ontmoeten en samen eten, wordt een keuken al snel het hart van een woning. De vloer die u kiest zal uw woonstijl overbrengen en een afspiegeling zijn van uw persoonlijkheid. 

Ontdek vloeren voor Woonkamer

Ziet u uw woonkamer als een persoonlijke showroom van stijl, dan is uw vloer de ster. Kies voor een vloertype dat past bij uw levensstijl en speel vervolgens met kleuren en texturen om een sterke visuele impact te creëren.

Ontdek vloeren voor Badkamer

De belangrijkste eis voor een badkamer met stomende douches, spattend badwater en natte handdoeken is een vloer die bestand is tegen vocht. Vinyl is de ideale keuze: waterbestendig, erg eenvoudig schoon te maken en comfortabel onder uw blote voeten.
Duurzaamheid

Duurzaamheid en eco-innovatie als basis

Duurzaamheid als basis
Waarom duurzame vloeren?
Over Tarkett

Maak kennis met Tarkett

-
  Startpagina Kamerbreed tapijt Parade Palesse Palesse B129 168
  Kamerbreed tapijt | Vloerkleed op Maat

  Parade Palesse - Palesse B129 168

  <p> Parade Palesse staat voor comfort en luxe in het huis, een perfecte basis voor een combinatie met moderne moderne materialen zoals hout, staal, steen en glas. Gebruik dit tapijt om op een subtiele manier kleur aan je interieur toe te voegen en inspiratie te putten uit het palet van edelsteen kleuren of metallic tinten zoals titanium en zilver. Een combinatie met Parade Palesse creëert een evenwichtig interieur, ongeacht je stijl of smaak. Van eigentijds design tot tijdloze klassieker, Parade Palesse zorgt voor een warme en rijke sfeer. Beschikbaar als kamerbreed tapijt of als Vloerkleed op Maat. </p>
  Belangrijkste eigenschappen
  Technische en milieuspecificaties
  Vloertype: Tapijt (rol)
  Producttype: Textile floor coverings (EN 1307)
  Totale massa: 2160 g/m²
  Poolconstructie: Gesneden pool
  Primaire rug: Polypropylene woven + fleece
  Rol (2 ref.)
  Vind de Parade Palesse die aan uw wensen voldoet
  Technische en milieu specificaties
  Begrijp de Parade Palesse