Producten
Interieurartikelen
Ontdek onze tips om uw interieur te optimaliseren! Lees er alles over in onze artikelen geschreven door experts over vloerbekleding in uw woning.
Lees meer
Leefruimtes

Ontdek vloeren voor Entree

Niets maakt een betere eerste indruk dan een prachtige vloer bij de entree. Geef vorm aan uw woonstijl met een grote selectie kleuren en dessins in diverse materialen, zoals vinyl, hout, laminaat en tapijt. 

Ontdek vloeren voor Slaapkamer

In uw slaapkamer moet u heerlijk tot rust kunnen komen. Wilt u een omgeving creëren die aanvoelt als een beschermende cocon, kies dan voor ontspannende kleuren en rustgevende dessins. 

Ontdek vloeren voor Thuiskantoor

Een kantoor aan huis is een persoonlijke oase van inspiratie en creativiteit. De juiste vloerkeuze kan u helpen om u te concentreren op uw werk.

Ontdek vloeren voor Kinderslaap- en speelkamer

Spelen, knutselen en ontdekken zijn bezigheden waar elk kind gek op is. Voor een vloer kan dat krassen, vlekken en deuken betekenen. Overweeg daarom een slijtvast materiaal dat bestand is tegen deze uitdagingen. 

Ontdek vloeren voor Keuken

Als gezellige plek waar vrienden en familie elkaar ontmoeten en samen eten, wordt een keuken al snel het hart van een woning. De vloer die u kiest zal uw woonstijl overbrengen en een afspiegeling zijn van uw persoonlijkheid. 

Ontdek vloeren voor Woonkamer

Ziet u uw woonkamer als een persoonlijke showroom van stijl, dan is uw vloer de ster. Kies voor een vloertype dat past bij uw levensstijl en speel vervolgens met kleuren en texturen om een sterke visuele impact te creëren.

Ontdek vloeren voor Badkamer

De belangrijkste eis voor een badkamer met stomende douches, spattend badwater en natte handdoeken is een vloer die bestand is tegen vocht. Vinyl is de ideale keuze: waterbestendig, erg eenvoudig schoon te maken en comfortabel onder uw blote voeten.
Duurzaamheid

Duurzaamheid en eco-innovatie als basis

Duurzaamheid als basis
Waarom duurzame vloeren?
Over Tarkett
-
Desso Flagstone AC22 8902 T1 400
Kamerbreed tapijt | Vloerkleden op maat

DESSO Flagstone - Desso Flagstone AC22 8902 T1 400

DESSO Flagstone is een eerbetoon aan de natuurlijke schoonheid en de verfijnde nerfstructuur van steen en marmer. Deze tapijt collectie bestaat uit 12 harmonieuze verfrissende en warme kleuren, die allemaal geïnspireerd zijn op natuursteen en aardetinten. Door de natuurlijke en rustige uitstraling kunt u de collectie makkelijk toepassen in verschillende interieurstijlen. Met de unieke combinatie van gestructureerde lussen en gesneden pool, creëert u een authentiek, herkenbaar ontwerp dat bijdraagt aan het akoestisch comfort in iedere ruimte. 

Belangrijkste eigenschappen
Technische en milieuspecificaties
Commerciële classificatie: 32 Algemeen
Residentiële classificatie: 23 Zwaar
Quality & environment certifications: ISO 14001
Deling: 1/10"
Totale massa: 2141 g/m² (63,1 oz/yd²)
Rol (1 ref.)
Vind de DESSO Flagstone die aan uw wensen voldoet
Sorry, we didn't find any formats
U kunt contact opnemen met onze Customer Service afdeling voor meer informatie.
Contact Customer service
Technische en milieu specificaties

Liever persoonlijk contact? Neem contact op via +31(0)416-685491 of info.nl@tarkett.com

Begrijp de DESSO Flagstone